Om oss

Om oss

FÖRETAGSPRESENTATION

När Markus Has startade HGM 1984 var ambitionen att förbättra kaffepausen genom att tillhandahålla maskiner för olika drycker.

Vi började med små kaffemaskiner med pulverkaffe. 1990 började vi med kaffemaskiner med färsktbryggt kaffe.
I sann familjär anda och genom att lyssna på våra kunder strävade vi redan från starten efter att kontinuerligt förändra produktsortimentet med fokusering på kundens önskemål.

Idag är vi en helhetsleverantör som erbjuder ett brett produktsortiment av kaffeautomater, kaffemaskiner, kaffebryggare, vattenautomater, varuautomater, matbutiker på jobbet (Food Corners) samt espressomaskiner.
Dessutom ombesörjer vi både varuleveranser och service. Vi handlar inte via mellanhänder, utan direkt med fabrikerna och tillverkarna.
Därför kan vi erbjuda förmånliga priser på produkter som tillverkas med kvalitet och känsla.
Vårt engagemang och vår flexibilitet har tagit oss från ett litet garage till ett av Sveriges mest expansiva företag inom branschen.
Idag förbättrar vi kaffepausen för över 2300 kunder i hela Sverige med kontor i Malmö, Göteborg samt Stockholm.

 

LEVERANSSÄKERHET

Vi strävar efter att förse våra kunder med snabba varuleveranser. Detta innebär att Ni beställer Era varor Dag 1, med möjlighet att ändra eller komplettera ordern under dagen, beställningen expedieras Dag 2 och Dag 3 har Ni varorna hos Er. Är det så att beställningen är brådskande så, försöker vi, i den mån vi har möjlighet, att leverera Era varor på kortare tid.


EN LEVANDE OCH NÄRA RELATION
Vi vill ha en levande och nära relation med våra kunder och vi vill gärna förmedla den kunskap som vi har om produkterna.

Därför arrangerar vi events och deltar på olika evenemang tillsammans med våra kunder.
Genom åren har vi besökt rosterier, bjudit in till provsmakning och deltagit i kaffe- och teskolor.
Vi vill vara nära våra kunder och växa tillsammans.