FiorDiLatte - Bas

För detta FiorDiLatte-paket finns det även en Deluxe-variant.

 

Ekologisk pasta, Mulino Di Gragnano 500g (Bas & Deluxe)

Pasta av hög kvalitet som kombinerar hantverk och teknisk innovation. 100% spårbar ekologisk pasta (innebär att en produktjournal visar när och var alla komponenter är producerade). Dessutom är förpackningen 100% komposterbar.

 

Ekologisk olivolja extrajungfru, Vincenzo Romano 500ml (Bas & Deluxe)

Frantoio Romano är ett sicilianskt företag som odlar oliver och pistagenötter vid foten av vulkanen Etna. Olivoljan består av tre sicilianska olivsorter: Nocellara, Tonda Iblea och Biancolilla.

Den har en fruktig doftade ton av färskt gräs. Smaken är bitter p.g.a. kallpressningen och är dessutom pepprig med en bismak av tomat. Passar utmärkt att äta som den är direkt på en sallad, på en brödbit eller ringla över maträtter med pasta, kött, fisk eller soppa m.m.

 

Tomater, BioOrto 500g (Bas & Deluxe)

Territoriet som ligger vid foten av Gargano National Park och sköts av familjen Passalacqua, är  väl ventilerat och har ”strötts” med mineralvatten dränerat från sluttningarna av Gargano- halvöns uppbyggda kalkstenar, vilket berikar landet utan att stagnera.Passar bl.a. utmärkt till alla slags pastarätter där tomater är en av komponenterna.

 

Ekologiska karamelliserade hasselnötter, Alta Langa (Bas & Deluxe)

Altalanga är den enda gården i Italien som odlar ekologiska hasselnötter IGP. Nötterna är dessutom lyxigt karamelliserade.


Artnr: .
Förpackning: 1 st


Kundshop