Hampstead Sortimentskartong 150p

Hampstead Sortimentskartong
Kartongen innehåller 6 blandade teaskar (150p), varav varje ask innehåller 25 tepåsar.

Green tea
För att producera detta te används enbart två blad och en tebladknopp. Denna delikata gröna dryck uppskattas för dess avgiftande och antioxiderande egenskaper. De icke-oxiderade bladen ångas lätt innan de torkas.

Låt dra i upp till 3 minuter.


Biochai
Detta te är baserat på ett traditionellt indiskt recept med exotiska ekologiska kryddor från Fjärran Östern. Biochai är ett rikt doftande och intensivt te som i Indien dricks när som helst under dagen. Teet avnjutes med fördel både hett och tillsammans med is.

Använd 1 tepåse per person och lägg i kokande vatten. Låt dra i upp till 3 minuter. Tillsätt mjölk och socker efter behag.


Earl Grey
Earl Grey namngavs efter den andra Earlen av Grey. Detta te är återskapat efter orginalreceptet och använder sig av en exklusiv blandning av ekologiska teer smaksatta med naturlig bergamottolja.
Teet är aromatiskt, mjukt och sofistikerat utan att bli överväldigande.

Låt dra i upp till 3 minuter. Tillsätt mjölk och socker efter behag.


Darjeeling
Ett fylligt "single estate" te

Detta te beskrivs som "Darjeeling with a spirit" och är välrenommerat som ett rent och underbart levande te. Dess eleganta smak passar dagens insiktsfulla och krävande tedrickare.

Teet är fullt av polyfenoler och innehåller antioxidanter med sina hälsofrämjande egenskaper.

Använd 1 tepåse per person och lägg i kokande vatten. Låt dra i upp till 3 minuter. Tillsätt mjölk och socker efter behag.

 

Lime Green
Den tropiska och blommiga smaken av lime kompletterar detta gröna te på ett sofistikerat sätt. Det gröna teet är basen för denna blandning som är mogen, fräsch och full av vitala antioxidanter.

Använd 1 tepåse per person och lägg i kokande vatten. Låt dra i upp till 3 minuter.

 

Assam
Ett fylligt och maltigt "single estate" te
Teet kommer från den ekologiska teodlingen, Rembeng, som ligger i den berömda teregionen Assam. Plantagen är omgärdad av naturparker och vilda skogar.

Hampsteads Assam är fylligt och ljust och innehåller den eftertraktade maltiga smak man kan förvänta sig av ett te från denna region.

Använd 1 tepåse per person och lägg i kokande vatten. Låt dra i upp till 3 minuter. Tillsätt generöst med mjölk och socker efter behag.


Artnr: 506077
Förpackning: 6 blandade teaskar


Kundshop