Varuautomater med mat & mellanmål på jobbet

HGM erbjuder ett brett utbud av varuautomater och mat- & dryckeslösningar med enkla betalsätt som förgyller arbetsmiljön och ökar trivseln på plats! Vi har en del begagnade varuautomater så ni är välkomna att kontakta oss för att få reda på vilka vi har tillgängliga. 

HGM levererar, installerar och bygger upp butiken (Food Corner by HGM) eller varuautomaten på anvisad plats vid framdragen el. Vi fyller kylarna och frysarna med ett stort utbud av välkända varumärken i form av kompletta måltider, mellanmål av olika slag, drycker m.m.

Kontinuerligt är vår administration och support tillgänglig för frågor och funderingar gällande inloggning/lösenord, betalningsfrågor etc.

Idag finns vi representerade på en stor variation av arbetsplatser; allt från stora företag med dåligt eller ingen tillgång till butiker och restauranger, till medieföretag och advokatfirmor i innerstaden där personalen ofta jobbar långa dagar.

Spara tid och energi med lättillgänglig mat och dryck på jobbet - Från frukost, kvällsmat och allt däremellan!

Populärt just nu: Food Corner by HGM

Food Corner by HGM - Mat och mellanmål på jobbet

Food Corner by HGM är en matbutik med ett brett utbud av produkter för att öka trivseln och arbetsmiljön på din arbetsplats!

Artnr: 503516
Förpackning: 1 st

Artnr: 504778P
Förpackning: 1 st

Artnr: 504780P
Förpackning: 1 st

Artnr: 504799P
Förpackning: 1 st

Artnr: 505765P
Förpackning: 1 st

Artnr: 505799P
Förpackning: 1 st

Kundshop