Varuautomater med mat & mellanmål på jobbet

Food Corner by HGM är en matbutik/matkyl med ett brett utbud av produkter för att öka trivseln och arbetsmiljön på din arbetsplats.

HGM levererar, installerar och bygger upp butiken (Food Corner by HGM) på anvisad plats vid framdragen el. Vi fyller kylarna och frysarna med ett stort utbud av välkända varumärken i form av kompletta måltider, mellanmål av olika slag, drycker m m. Självklart tar vi då också hand om bortforsling av överblivet emballage samt rengöring av kyl och frys. Vid installationsdagen är HGMs personal på plats för en gedigen utbildning och invigning av Food Corner by HGM. Kontinuerligt är vår administration och support tillgänglig för frågor och funderingar gällande inloggning/lösenord, betalningsfrågor etc.

Varumärken som tex. Dafgård, Findus, Felix, Pauluns, Spoons, Grön Ko, Gooh, GB Glass, Ben & Jerrys, Celsius.. Vi ansvarar för att utbudet alltid är fräscht och varierat samtidigt som du och dina kolleger handlar enkelt med era betal/kreditkort/Faktura via e-mail eller kioskkonto.

HGM använder sig av för ändamålet anpassade kyl- och frysbilar som är utrustade med dels integrerad digital temperaturavläsning samt flertalet kontrolltermometrar för distribution samt påfyllning av våra Food Corner by HGM.

Idag finns vi representerade på en stor variation av arbetsplatser; allt från stora företag med dåligt eller ingen tillgång till butiker och restauranger, till medieföretag och advokatfirmor i innerstaden där personalen ofta jobbar långa dagar.

När det gäller service samt påfyllning av er Food Corner by HGM arbetar vi med ett logistik- samt planeringssystem som följer försäljningen i realtid vilket innebär att vi alltid vet när det är dags att fylla på samt göra förändringar i produktutbudet då systemet ger varningar vid lägre efterfrågan samtvid högre efterfrågan. Detta innebär att ni som kund aldrig behöver stå utan någon produkt som ni önskar. Vi förändrar alltid volymen samt produktutbudet utifrån föregående veckas försäljning samt roterar produkter vilket gör att varje vecka finns alltid nya maträtter till hands. Med önskeknappen har ni även som kund möjlighet att få just den produkten ni själv önskar. 

Med Food Corner by HGM hjälper vi era anställda att spara tid och få extra energi. Frukost, lunch, middag samt mellanmålet är alltid enkelt till hands.

Här hittar du alla våra matbutiker för kontoret.

Food Corner by HGM - Mat och mellanmål på jobbet

Food Corner by HGM är en matbutik med ett brett utbud av produkter för att öka trivseln och arbetsmiljön på din arbetsplats

Artnr: 503516
Förpackning: 1 st

Artnr: 504778P
Förpackning: 1 st

Artnr: 504780P
Förpackning: 1 st

Artnr: 504799P
Förpackning: 1 st

Artnr: 505765P
Förpackning: 1 st

Artnr: 505799P
Förpackning: 1 st

Kundshop