Food Corner by HGM - Mat och mellanmål på jobbet

Ni väljer själva hur Er Food Corner ska se ut i form av antal kylar och frysar. Ni har även möjlighet att komplettera med infällda microvågsugnar. Varje Food Corner är unik och vi utvecklar ett sortiment och en lösning som passar in på just ert företag.

HGM levererar, installerar och bygger upp butiken (Food Corner by HGM) på anvisad plats vid framdragen el. Vi fyller kylarna och frysarna med ett stort utbud av välkända varumärken i form av kompletta måltider, mellanmål av olika slag, drycker m m. Självklart tar vi då också hand om bortforsling av överblivet emballage samt rengöring av kyl och frys. Vid installationsdagen är HGMs personal på plats för en gedigen utbildning och invigning av Food Corner by HGM. Kontinuerligt är vår administration och support tillgänglig för frågor och funderingar gällande inloggning/lösenord, betalningsfrågor etc.  

Varumärken som till exempel Findus, Felix, Pauluns, Grön Ko, Gooh, GB Glass, Ben & Jerrys, Celsius.. Vi ansvarar för att utbudet alltid är fräscht och varierat samtidigt som du och dina kolleger handlar enkelt med era betal/kreditkort. Med Food Corner by HGM hjälper vi era anställda att spara tid och få extra energi. Frukost, lunch, middag samt mellanmålet är alltid enkelt till hands.

Idag finns vi representerade på en stor variation av arbetsplatser; allt från stora företag med dåligt eller ingen tillgång till butiker och restauranger, till medieföretag och advokatfirmor i innerstaden där personalen ofta jobbar långa dagar.

När det gäller service samt påfyllning av er Food Corner by HGM arbetar vi med ett logistik- samt planeringssystem som följer försäljningen i realtid vilket innebär att vi alltid vet när det är dags att fylla på samt göra förändringar i produktutbudet då systemet ger varningar vid lägre efterfrågan samt vid högre efterfrågan. Detta innebär att ni som kund aldrig behöver stå utan någon produkt som ni önskar. Vi förändrar alltid volymen samt produktutbudet utifrån föregående veckas försäljning samt roterar produkter vilket gör att varje vecka finns alltid nya maträtter till hands. Med önskeknappen har ni även som kund möjlighet att få just den produkten ni själv önskar.

Vi satsar kontinuerligt på att kunna erbjuda helhetslösningar för alla tillfällen. Oavsett om det rör sig om fikapausen, personalfrukosten, konferensen eller det där speciella mötet så kan vi erbjuda högklassiga livsmedelsprodukter. I nuläget har vi cirka 1000 artiklar i vårt sortiment och strävar hela tiden efter att utöka detta samtidigt som vi försöker finna samarbeten med leverantörer som kan erbjuda ekologiska samt rättvisemärkta produkter.

Vi har även utvecklat en "önskeknapp" i vår kiosk vilket innebär att ni som kund varje dag har möjlighet att påverka utbudet i er Food Corner utifrån era egna önskemål. Skriv bara i vilken produkt ni önskar och ett meddelande skickas till er butiksansvarige som förändrar sortimentet och utbudet efterhand. Inbyggt i vårt system finns även en funktion som innebär att ni som kund kan få fram fullständig näringsdeklaration på varenda produkt direkt på kioskens skärm. Något som uppskattas inte bara av allergiker och diabetiker.

Många goda fördelar

  • Du som kund hyr en Food Corner by HGM – alltså inga investeringar.
  • Ett brett sortiment som tillfredsställer de flesta.
  • Kontinuerliga förändringar av sortimentet med lokala leverantörer
  • Varje Food Corner är unik och vi utvecklar ett sortiment tillsammans med er som kund som passar in på just er arbetsplats.
  • Bra service från HGMs engagerade personal.
  • Enkelt att använda
  • Virtuell förslagslåda för önskningar av sortimentsförändringar
  • Betala enkelt med ditt kredit- eller bankkort, e-faktura alternativt med kioskkonto.
  • Dörrarna låses upp med snabbpin, fingerprints alternativt med nyckeltagg.

Kontakta oss för offert på info@hgmdryckservice.se eller via telefon,

Skåne: 040-93 30 08, Göteborg: 031-79 78 920 eller Stockholm: 08-121 595 10


Artnr: 503516
Förpackning: 1 st


Kundshop